Giresunspor Baskanvekili Nahid Yamak Açiklamasi 'Galibiyet Serimizi Sürdürmek Istiyoruz'

GZT Giresunspor Kulüp Baskanvekili Nahid Yamak, Göztepe’nin ardindan Çaykur Rizespor engelini de kayipsiz geçtikleri için mutlu olduklarini söyledi.

Son iki haftada çok kritik 2 maçtan 6 puan çikardiklarini kaydeden Yamak, yaptigi açiklamada “Gerek Göztepe karsilasmasi gerekse Çaykur Rizespor ile oynadigimiz Karadeniz derbisi her anlamda çok önemliydi. Önce sahamizda Göztepe’yi yenerek, hemen pesinden de deplasmanda Çaykur Rizespor’u maglup ederek çok kritik 6 puani hanemize yazdirdik. Bu galibiyetleri taraftarlarimiza armagan ediyoruz” dedi.

Hedeflerinin Gaziantep Futbol Kulübü maçini da kazanmak oldugunu ifade eden Yamak “Göztepe ve Çaykur Rizespor galibiyetleri ile 2’de 2 yaptik. Simdi önümüzde Gaziantep Futbol Kulübü maçi var. Rizespor maçinin ardindan oyuncularimiza 2 gün izin verdik. Gaziantep maçinin hazirliklarina Sali günü baslayacagiz. Takimimizda moraller yerinde. Göztepe ve Çaykur Rizespor galibiyetlerinin morali ve taraftarlarimizin destegiyle Gaziantep maçini da kayipsiz geçip 3’te 3 yapmak ve iyi gidisatimizi sürdürmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA