Erol Bulut Açiklamasi 'Bugün Iki Puan Kaybettigimizi Düsünüyorum'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sahalarinda 2-2 berabere kaldiklari Hatayspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Bugün iki puan kaybettigimizi düsünüyorum" dedi. Kaleci Mustafa Burak Bozan’in performansi ile ilgili soruya da cevap veren Erol Bulut, "Türk futbolu çok önemli bir kaleci daha kazandi" ifadelerini kullandi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 28. haftasinda Hatayspor’u konuk etti. Zorlu karsilasmada sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrilan Gaziantep FK’nin galibiyet hasreti 5 maça çikti. Bu sonuçla Gaziantep FK puanini 37’ye çikarirken, Hatayspor ise puanini 43 yapti. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, iyi bir rakibe karsi zorlu bir maç oynadiklarini söyledi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün 90 dakika boyunca çok güzel bir maç izledigimizi düsünüyoruz. Bastan sona tempolu bir maç oldu. Ilk yari öne geçmemize ragmen rakip attigi iki golle öne geçti. Ikinci yari sistemimizde bir degisiklik yaptik. Elimizdeki oyuncularimiza baktigimizda sakat oyuncularimiz var ancak biz bahane aramadik ve elimizdeki futbolculari en iyi sekilde degerlendirmeye çalistik. Bugünkü mücadele nedeniyle futbolcularimizi tebrik ediyorum. Bugün beraberligi yakaladik. Ikinci yari bu üç, dört, bes olabilirdi. Ancak pozisyonlari degerlendiremedik. Sadece sanssizligimizin oldugunu düsünüyorum. Bunu çalisarak asacagimiza inaniyorum. Iki puan kaybettigimizi düsünüyorum. Bu futbolda olabilir" dedi.



"Türk futbolu çok önemli bir kaleci daha kazandi"

Kaleci Mustafa Burak Bozan’in performansi ile ilgili soruya da cevap veren Erol Bulut, "Kaleci Mustafa bugün çok iyi bir performans gösterdi. Aslinda sadece bugün degil daha önce kupadaki Bursa maçinda da iyi bir performans sergilemisti. Bence Türk futbolu çok önemli bir kaleci daha kazandi. Mustafa çok kaliteli bir kaleci, ben yoluna bu sekilde devam edecegini düsünüyorum. Çok çaliskan ve karakterli. Ileriki dönemde onu daha sik görecegimizi düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA