Erdinç Sözer Açiklamasi 'Hedefimiz Galibiyetti Ama Bulamadik'

Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Besiktas karsisinda galibiyeti hedeflemelerine ragmen istedikleri sonucu alamadiklarini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasinda Basaksehir, deplasmanda Besiktas ile 2-2 berabere kaldi. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, maç bekledigimiz gibi oldu. Hizli geçis oyunlari, sert bir oyun oldu. Karsilikli baski yaptik. 15-20 dakika Besiktas baskili oyandi. Onu çözünce biz baskili oynadik, sonra golü attik, öne geçtik. Devreye kadar dengeli oldu. Ikinci devre istedigimiz oyunu oynayamadik. Pas oyunu, top bizde olsun, gol atislari olsun istedik, olmadi. Çok top kaybi yaptik. 121 km kosmusuz. Geçislerden 1-2 pozisyon çikaramadik. Ikinci devre maçi elimizden verince ikinci golü yedik" ifadelerini kullandi.

"Biz Ghezzal’in, Trezeguet’e faul yaptigini düsünüyoruz"

Siyah-beyazlilarin attigi ikinci golden önce faul oldugunu savunan Sözer, "Genelde pozisyonlar VAR’da kontrol ediliyor. Biz Ghezzal’in, Trezeguet’e faul yaptigini düsünüyoruz. Kendi oyunumuza bakip oyunumuzu ölçmemiz lazim. Ikinci devre oyunumuzdan memnun degiliz. Maçi kontrol edip domine etmek istiyoruz. Bugün çok istekliydik, öyle konustuk. Hedefimiz galibiyetti ama bulamadik” cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA