Baskan Köse, Hentbolculari Deplasmanda Yalniz Birakmadi

Yozgat Belediye Baskani Celal Köse, Hentbol Erkekler 2. Lig D Grubunda namaglup sampiyonlugunu sürdüren Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü’nü, İçel deplasmaninda yalniz birakmadi.

Hentbol Erkekler 2. Lig D Grubunda elde ettigi basarilarla adindan söz ettiren Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü, hafta sonu deplasmanda karsilastigi en yakin rakibi İçel Idmanyurdu’nu 25-22 maglup ederek puanini 10’a çikardi ve play-off biletini ligin bitimine bir hafta kala cebine koydu.

İçel Yenisehir Spor Salonu’nda oynanan karsilasmayi tribünde izleyen ve takima destek olan Yozgat Belediye Baskani Celal Köse, galibiyet sonrasi antrenör Ozan Salep ve oyunculari tebrik etti.

Yozgat Belediyesi Bozok Spor Kulübü olarak hedeflerinin tüm branslarda oldugu gibi hentbolda da kulübü bir üst lige tasimak oldugunu söyleyen Köse, “Takimimiza zorlu deplasmanda aldigi galibiyet dolayisiyla tesekkür ediyorum. Güzel, seyir zevki yüksek bir maç izledik. Ligin bitimine bir hafta kala takimimiz adini play-off gruplarina yazdirmaya hak kazandi. Play-off maçlarinda da Rabbimin izniyle sporcularin ayni basariyi gösterecegine ve birinci lige çikacagimiza inaniyorum. Play-off yolunda takimimiza basarilar diliyorum. Yozgat Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yaninda olmaya her zaman çalisacagiz” dedi.

Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü antrenörü Ozan Salep ise, kendilerini İçel deplasmaninda yalniz birakmayan Baskan Köse’ye tesekkür ederek, “Grubumuzu namaglup lider olarak tamamlamak ilk amacimizdi ve buna son bir maç kaldi. Ligin son haftasinda evimizde oynayacagimiz Kadirli Savrun Spor Kulübü maçini da kazanarak grubumuzu namaglup tamamlamak istiyoruz. Daha sonra play-off müsabakalarina odaklanacagiz ve hazirliklarimiz o yönde devam edecek. Grup maçlarinda gösterdigimiz basariyi play-off karsilasmalarinda da gösterecegiz ve yine namaglup birinci lige çikacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA