Balikesirspor - Denizlispor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasinda Balikesirspor sahasinda Denizlispor’a 1-0 maglup oldu. Maçin ardindan her iki takimin teknik direktörü açiklamalarda bulundu.

Ilk olarak konusan Balikesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, atanin kazanacagi bir maç oldugunu belirtirken Denizlispor’un atarak kazandigini söyledi.

Bulak, hakemlerin art niyetli olarak gelmeye devam ettigini ve bu durumun kabul edilemez oldugunu ifade etti.

Oyuncularinin rakibi durdurmasi, pozisyona girmesi ve dürüstçe mücadele etmesine ragmen kaybettiklerini söyleyen Balikesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, hakemlerin karar verirken puan tablosundaki siralamaya göre düdük çalmamalarini istedi. Taraftardan da sartlarin bilinirligini göz önünde bulundurarak takima destek vermelerini isteyen Bulak, "Atanin kazanacak oldugu bir maçti. Rakip atti kazandi. Biz yakaladik bir kaç pozisyon degerlendiremedik. Kadro kuramamak, transfer yapamamak, transfer yasaginin olmasi Bizim elimizi kolumuzu bagliyor. Hücum oyuncusu degistiremiyoruz zaten tam hücum oynamiyoruz. stoperi orta saha yapiyoruz orta sahayi santrafor yapiyoruz. rakiplerimiz ayni bölgenin oyuncularini degistirirken ellerinde iyi oyuncular varken maalesef biz 2002-2003 dogumlu 5 tane oyuncu ile oynamak durumunda kaldik" ifadelerini kullandi.

Denizlispor Cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da maçin ardindan yaptigi açiklamada bu galibiyetini kendileri için çok önemli oldugunun ifade ederken alt siralardan kurtulmak adina önemli bir sonuç aldiklarini belirtti.

Deneyimli teknik direktör açiklamasini su ifadelerle sürdürdü:

"Öncelikle çok mutluyuz. 2 hafta üst üste kazanmak bizim için önemliydi. Bu hafta en son maç bizimdi. Bizden önceki maçlarda rakiplerimiz hep puanlar aldi. Bu periyotta bir daha böyle bir maç yakalamamiz zordu. Bu maçinda çok zor olacagini biliyorduk. Özellikle Balikesir’in bulundugu ortama bakmadan tüm maçlarda iyi oynadigi bir gerçek. Ilk devre karsilikli kaçan goller oldu. Sahada iyi bir mücadele vardi. 2.yariya çikarken biraz daha tempomuzu arttirmamizi söylemistim. Ilk devredeki tempoyla üretmek ve maçi kazanmak zordu. Inat ettik vazgeçmedi çocuklar ve yan toptan güzel bir golle maçi kazandik. Tabi bu galibiyet bizim gerçekten çok önemli. Gelecek hafta bayiz. Ondan sonra Kocaeli’ne gidecegiz. Simdi daha moralleyiz daha özgüvenliyiz. Geldigim günden itibaren 11 puan alan bir takim var bu da iyi yolda oldugumuzu gösteriyor. Çünkü özellikle ben geldikten sonra takim olarak iyi tepki veren bir Denizlispor vardi. Bugünde bunu galibiyetle süsledik. Oyuncularimi kutluyorum. Bu galibiyet bizi daha iyi yerlere götürecektir."

Kaynak: İHA