TFF'den Fenerbahçe - Trabzonspor Maçina Iliskin Açiklama

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasi ile ilgili bir açiklama yaparak, maç sirasinda ve sonrasinda sosyal medyadan TFF yöneticilerine yapilan suçlamalarla ilgili inceleme baslatildigini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasinda oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor müsabakasinin ardindan karsilasma ile ilgili bir açiklama yayimladi. TFF resmi internet sitesinden yayimlanan açiklamada Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesinde ve ardindan federasyon görevlilerine yapilan suçlamalarla ilgili inceleme baslatildigi duyuruldu. TFF’nin konuyla ilgili yaptigi açiklamada “TFF olarak Spor Toto Süper Lig’de bu aksam oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçi öncesinde, sirasinda ve sonrasinda, resmi ve gayri resmi sosyal medya hesaplarinda yer alan asilsiz iddialarla ilgili, gerek kendi Hukuk Kurullarimiz tarafindan, gerekse 6222 Sayili Sporda Siddet ve Düzensizligin Önlenmesine Dair Kanun kapsaminda suç teskil eden durumlara iliskin, genis kapsamli inceleme baslatilmistir.

Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyelerine ve atadigi görevlilerine karsi yapilan, kabul edilemez suçlamalar nedeniyle, 6222’ye aykiri inceleme ve islemler için de Cumhuriyet Savcilarimizi göreve davet ediyoruz.

Bu vesileyle, bir kez daha tüm futbol kamuoyunu sagduyulu olmaya çagiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA