Alfons Groenendijk Açiklamasi 'Herkesi Rahatlatan 3 Puan Oldu'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Sivasspor karsisinda aldiklari 3 puandan dolayi ligde rahatlayan bir pozisyona girdiklerini belirtti. Frikikten galibiyet golünü kaydeden Fernando’dan övgü ile bahseden Groenendijk, "Bu tip maçlarda özel an ve özel oyunculara ihtiyaç vardir. Ne mutlu bize ki bizde öyle bir oyuncu var" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasinda Antalyaspor, sahasinda Sivasspor’u 1-0 maglup etti. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda karsilasmayi degerlenmdiren Antalyaspor Teknik Sorumlujsu Alfons Groenendijk, 3 puan aldiklari için mutlu olduklarini ve ligde rahat bir pozisyona geldiklerini söyledi.

Groenendijk, "Belki en iyi iç saha maçimizi oynadik diyemeyebiliriz ancak genel anlamda hedefimiz 3 puandi ve bunu aldigimiz için mutluyuz. Normalde iç sahada topu tutup, yaptigimiz hücumlarla maçlari kazandigimiz bir görüntü veriyorduk, maalesef bugün bunu basaramadik. Ancak sonuçta önemli olan 3 puani aldik" seklinde konustu.



"Ne mutlu bize"

Galibiyet golünü getiren Fernando Martins’ten övgüyle bahseden Groenendijk, "Bu tip maçlarda özel an ve özel oyunculara ihtiyaç vardir. Ne mutlu bize ki bizde öyle bir oyuncu var. Fernando çok kritik bir anda çok güzel bir frikik golüyle bize 3 puani getirdi. Ligdeki siralamamiz ve rahatlamamiz açisindan çok önemli bir galibiyet elde ettik. Hoca ekibinden tutun, oyuncu gurubundan, kulüpteki herkesi rahatlatan bir 3 puan oldu. Tabi daha iyi oynayabiliriz. Eksikliklerimizi degerlendirip Basaksehir maçina artan performansimizi yansitmak ve yanilmiyorsam son 6 maçta tek bir gol yedik. Defansif anlamda bu sekilde Basaksehir karsisina çikacagiz. Umarim istedigimiz sonuçlari oradan da alabiliriz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA