Karacabey Belediyespor Her Bransta Yükseliste

Karacabey Belediyespor; okçuluk, badminton, voleybol, basketbol ve futbolda elde edilen basarilarla göz kamastiriyor. Kulüp, okçulukta finale kalirken, badmintonda ise Türkiye seçmelerinde üçüncülük elde etti. Voleybol ve futbolda da galibiyetleri pesi sira alan Karacabey Belediyespor, voleybolda play-off’lari geçerek finallere kalirken ,futbolda ise yükselmeye devam ediyor.

Belediye çatisi altinda Karacabey Belediyespor, 16 farkli bransta spor faaliyetlerini basariyla sürdürüyor. Altyapi noktasinda da Bakanliktan aldigi destekle önemli yatirimlara imza atan Karacabey, spora gösterdigi özenin karsiligini aliyor. Türkiye 2. Lig Erkekler Voleybol Ligi’nde mücadele eden ve Sivas’ta oynanan müsabakalarda playofflari geçen Karacabey Belediyespor Voleybol Takimi, final karsilasmalarina çikmaya hazirlaniyor. Playofflarda karsilastigi 3 mücadelenin ikisinde salondan galip ayrilan Karacabey temsilcisi, Konya’da oynanacak final mücadeleleri için adeta gün sayiyor. Filenin Efeleri, final müsabakalarinda da basari elde ederse, bir üst lig olan TVF 1. Lig’e terfi edecek.

Sporculara güven tam

Voleybol TakimiAntrenörü Mustafa Cengiz yaptigi açiklamada,“Playofflardan alnimizin akiyla çikmayi basardik. Simdi sira finallerde. Ankara Anadolu Voleybol, Çorum Belediyespor, Adana Temsilcisi Istiklal Ortaokulu ile karsilasacagiz. Sporcularima güvenim tam. Insallah final müsabakalarindan da basariyla dönerek, 1. Lige yükselmek istiyoruz” dedi.

Futbol takimi galibiyet serisini sürdürüyor

Karacabey’in profesyonel liglerdeki futbol temsilcisi Teco Karacabey Belediye Sporda galibiyet serisini araliksiz sürdürüyor. Son 5 karsilasmadan galibiyetle ayrilan Teco Karacabey Belediyespor, yükselisine devam ederken play off potasina dogru emin adimlarla ilerliyor.

Karacabey adina gurur verici

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, ilçede faaliyet gösteren spor takimlarinin bu basarisinin Karacabey adina gurur verici oldugunun altini çizdigi konusmasinda,“Voleybol ve futbolda önemli bir yol kat etmistik. Basarilarimiza artik diger branslar da dahil olmaya basladi.

Okçuluk, badminton da gururumuz oldu. Badmintonda özellikle isitme engelli sporcularimizin basarisi ayrica bizleri mutlu etmistir. Müsabakalar tüm hiziyla devam ediyor. Umuyorum ki badminton, okçuluk, voleybol ve futbolda güzel haberler almaya devam edecegiz” dedi.

Öte yandan Karacabey Belediyespor Voleybol Takimi, 7 Mart Pazartesi Günü Konya’da Anadolu Voleybol Spor Kulübü ile Karatay Spor ve Kongre Merkezinde mücadele edecek.

Teco Karacabey Belediyespor ise 5 Mart Cumartesi Günü 1922 Konya Spor ile yine Konya’da 15 Temmuz Stadyumu’nda karsilasacak.

Kaynak: İHA