Felipe Sanchez Mateos Açiklamasi 'Takim Ruhuyla Oynadik Ve Maçi Kazandik'

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, Konyaspor karsinda alinan 2-1’lik galibiyetten dolayi mutlu olduklarini belirterek, “Takim ruhuyla oynadik ve kazandik” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi yari çeyrek final maçinda Alanyaspor, sahasinda Gaziantep FK’yi uzatmalarda buldugu golle 2-1 yenerek yari finale yükseldi. Müsabaka sonrasi basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, karsilasmaya iliskin degerlendirmelerde bulundu.

“Galip geldigimiz için mutluyuz”

Mateos, “Bütün takimi tebrik etmek istiyorum. Bunun yaninda teknik ve destek ekibine de tesekkürlerimi sunmam lazim. Çünkü 120 dakika boyunca inanilmaz bir destek vardi. Kupada tekrar 120 dakikalik bir mücadele oynadik elbette bizi biraz yordu. Ilk 90 dakikaya baktigimizda takimimiz öndeydi, son dakikada yedigimiz golle maç uzatmalara gitti. Elbette Gaziantep gibi bir takimla oynamak zor. Özellikle uzun oyuncularini ön tarafa gönderdikten sonra bizim de kulübeden hamle yapmamiz gerekiyordu. Tam bu anda Miha, Awaziem ve Leroy’u oyuna sokarak biz de orada üstünlügü kurmaya çalistik. Maçin sonunda elbette galip geldigimiz için mutluyuz" dedi.



“Takim ruhuyla oynadik ve maçi kazandik”

Takimdaki tüm oyuncularin elinden geleni iyi sekilde yaptigini ifade eden Mateos, "Daha önce de oldugu gibi bütün arkadaslarimiz elinden geleni yapti. Sadece saydigim üç oyuncu degil sonradan oyuna giren Tayfur, Efkan ve Oguz’un da büyük katkisi oldu. Sonuçta bu üç oyuncudan ikisi takimin galibiyet golünü atti. Daha önce yaptigimiz gibi takim ruhuyla oynadik ve maçi kazandik" diye konustu.

Kaynak: İHA