Erol Bulut Açiklamasi 'Bir Futbolcu Karaktersizligini Bu Kadar Ön Plana Çikarabilir'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Alanyaspor karsisinda alinan 2-1’lik maglubiyetten dolayi üzgün olduklarini belirterek, isim vermeden bir oyuncuyu elestirdi ve, "Bir futbolcu karaktersizligini bu kadar ön plana çikarabilir" dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi yari çeyrek final maçinda Gaziantep FK, deplasmanda Alanyaspor’a uzatmalarda kalesinde gördügü golle 2-1 yenilerek kupaya veda etti. Müsabaka sonrasi basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, karsilasmaya iliskin degerlendirmelerde bulundu.

“Rakip bizden daha sansliydi”

Bulut, “Bugün hem statta hem de televizyon karsisinda olan taraftarlarin güzel bir maç izlediklerini düsünüyorum. 120 dakika tempolu, hem Alanya tarafinda hem de bizim tarafimizda git-geli çok olan bir maç oldu. Öne geçme durumumuz oldu ama bunu maalesef bunu basaramadik. 1-0 geriye düstük, 1-1’i yakaladik sonra 2-1 rakip öne geçti. Alanyaspor’u tebrik ediyorum tur atladiklari için. Biz de 2-1 öne geçip tur atlayabilirdik ama rakip bizden daha sansliydi. Yakaladiklari pozisyonlari degerlendirdiler, tebrik ediyorum” dedi.



“Bir futbolcu karaktersizligini bu kadar ön plana çikarabilir o kadar söylüyorum”

Bulut, isim vermeden Alanyaspor döneminde kadro disi biraktigi bir oyuncuyu elestirerek, “Bizim kadro disi biraktigimiz bir futbolcu vardi. Bugün ne kadar hakli oldugumuzu kendisi bugün bir kez daha hem bize hem futbol kamuoyuna bir kez daha ispat etti. Ismini açiklamak bile istemiyorum. Yirmi sene profesyonel top oynadim, onun disinda yardimci hocalik yaptim. Dört senedir de teknik direktörlük yapiyorum. Çok iyi insanlar gördüm hayatimda, çok karakterli oyuncularla çalistim ama bir futbolcu karaktersizligini bu kadar ön plana çikarabilir o kadar söylüyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA