Mete Gazoz Açiklamasi '2024 Olimpiyatlari'nda Takim Olarak Madalya Hedefliyoruz'

Olimpiyat sampiyonu milli okçu Mete Gazoz, "2024 Olimpiyatlari için artik ferdiden ziyade takim olarak madalya almayi hedefliyoruz. Bu 3 sene boyunca da katildigimiz bütün organizasyonlarda kazanabildigim kadar altin madalyanin sahibi olmak istiyorum" dedi.

68. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödül Töreni’ne gelen olimpiyat sampiyonu milli okçu Mete Gazoz, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Ödül töreninde yer almaktan dolayi mutlulugunu ifade eden Gazoz, "Bundan yaklasik 4-5 sene önce ilk defa burada olmustum. Yeniden daha degerli bir kategoride burada olmak çok güzel. Insallah bu gecenin sonunda buradan ödül ile birlikte bir kez daha çikmis olurum" seklinde konustu.

2021 Tokyo Olimpiyatlari’nin geride kaldigini ve önlerinde 2024 Paris Olimpiyatlari oldugunu vurgulayan Mete Gazoz, "Bu saatten sonra artik sporu biraktiktan sonra konusmam çok daha güzel olur benim için de. Malum pandemiden dolayi olimpiyatlar 1 sene sonra yapildi. Bu o zaman için daha güzeldi. Bizim için daha fazla hazirlanma süreci oldu. 2024 olimpiyatlari için artik ferdiden ziyade takim olarak madalya almayi hedefliyoruz. Bu 3 sene boyunca da katildigimiz bütün organizasyonlarda kazanabildigim kadar altin madalyanin sahibi olmak istiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA