Mehmet Akif Üstündag Açiklamasi 'Finale Kim Kalirsa Ülkemize Sampiyonlar Ligi Kupasini Getirir Diye Düsünüyorum'

Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag, CEV Sampiyonlar Ligi Yari Finali eslesmesi VakifBank-Fenerbahçe Opet maçiyla ilgili olarak, "Maç için 9 dakikada biletler tükenmis. Voleybol güzel isler yapiyor, her iki takima da basarilar diliyorum. Finale kim kalirsa da ülkemize Sampiyonlar Ligi kupasini getirir diye düsünüyorum" dedi.

TVF Baskani Mehmet Akif Üstündag, 68. Gillette Milliyeti Yilin Sporcusu Ödül Töreni’ne katildi ve tören öncesinde basin mensuplarina konustu.

Böyle güzel ve özel günlerde olmanin kendisi için çok gurur verici oldugunu söyleyen Üstündag, "Bu sürecin içinde olmak, voleybol camiasi adina, göstermis olduklari basarinin burada taçlandirilmis olmasi bizi çok mutlu ediyor. Gururluyuz. 68.’si yapiliyor. Son 4 organizasyonda da voleybol mutlaka yer aldi. Bu da sürdürülebilir olmanin önemini arz ediyor. Burada emegi geçen Gillette’e, Milliyet’e ve herkese tesekkür ediyorum" diye konustu.

Türkiye’nin voleybolda sadece Avrupa’ya degil, tüm dünyaya örnek oldugunu ifade eden Baskan Üstündag, "Geçen hafta Eczacibasi, CEV Kupasi’ni tekrar ülkemize getirdi, Halkbank’in da ikinci olmasi büyük mutluluktur. Fenerbahçe ve VakifBank’in da sahada verecegi mücadeleden sonra bir takimimiz Sampiyonlar Ligi’nde finale çikacak. Degil Avrupa’ya, dünyaya örnek olan bir ülke oldugumuzu ve voleybol camiasi oldugumuzu, takimlarimizla, milli takimimizla yasiyoruz. VakifBank - Fenerbahçe maçi için 9 dakikada biletler tükenmis. Voleybol güzel isler yapiyor, her iki takima da basarilar diliyorum. Finale kim kalirsa da ülkemize Sampiyonlar Ligi kupasini getirir diye düsünüyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA