Manisaspor U13 Takimi EGE CUP'ta Boy Gösterecek

Manisaspor Akademisi U13 Takimi Ege Cup’a katilacak. 10 takimin iki grupta mücadele edecegi turnuvada Manisaspor B Grubu’nda yer aliyor.

Manisaspor Akademisi U13 Takimi Ege Cup Turnuvasinda B Grubunda mücadele edecek. Manisaspor takimi Manisa Yildizspor, Ayto Cüneyt Dogruer, Üç Yol Gençlik ve Aydin Yildizspor ile ayni grupta yer alacak. A Grubu’nda ise Salihlispor, Yunusemre Belediyespor, Pinargücü, Akhisar Yildirimspor ve Selvilitepe takimlari mücadele edecek. Öte yandan Manisaspor B Grubu’nun ilk maçinda Cumartesi günü saat 10.30’da Ertugrul Dilek Spor Tesisleri’nde Manisa Yildizspor ile karsilasacak. Her takim bir hafta Bay olacak. Lig usulü oynanacak maçlar, çift devre olarak devam edecek.

Soner Seçilmis: “2009 dogumlularin ligi yok”

Manisaspor U13 Takim Antrenörü Soner Seçilmis, Ege Cup’ta yer aldiklari için mutlu olduklarini belirterek, “Çocuklarimizin gelisimi için her hafta düzenli olarak antrenmanlarimiza devam ediyoruz. Antrenmanlarimiz disinda firsat buldukça farkli takimlarla hazirlik maçlari oynuyoruz. Bu yas grubu bu yil ilk kez 11-11 oynamaya basladi.

Pandemi süreci alt yas gruplarini olumsuz yönde etkiledi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun alt yapi ligleriyle ilgili yeni bir düzenlemeye gitmesi gerekiyor. 11-11 oynamaya baslayacak 2009 yas grubunun su an da ligi yok. Önümüzdeki sene de bir aksilik olmazsa lig oynamaya baslayacaklar. Bu yüzden Ege Cup sporcularimiz için önemli bir deneyim olacak. Manisaspor olarak altyapiya çok önem vermekteyiz. Onlari Türk futboluna kazandirmak ve iyi bir birey olmalarini saglamak için çalisiyoruz. Yine ayni hedeflerle çalismalarimiza devam etmekteyiz. Katilim gösterecek tüm takimlara basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA