Gürsu'da Futsal Turnuvasi Heyecanla Basladi

Gürsu Belediyesi ve Gürsu Gençlik ve Spor Müdürlügü is birliginde gerçeklestirilen Gürsu Futsal Turnuvasi, dostlugun samimiyeti ve rekabetin heyecaniyla basladi.

Gürsu kamu kurum personellerinden olusan takimlarin da yer aldigi Futsal Turnuvasi, 250 sporcunun katilimiyla gerçeklestirilecek. Gürsu Futsal Turnuvasi’nin baslangiç vurusunu, Gürsu Gençlikve Spor Müdürü Halim Tugluoglu ve MHP Gürsu Ilçe Baskani Muhammet Tahir Akdag ile birlikte yapan Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Sporun dostluk ve birlestiricilik yönüyle bir araya gelen sporsever hemsehrilerimizin heyecan dolu müsabakalarda mücadele verecekleri turnuvanin baslangiç vurusunu yaptik. Spor yapma imkanlarini olusturdugumuz spor tesislerimizle gelistirdigimiz ilçemizde, sporun her dalinda yapilan bu faaliyetlere de destek olarak, hemsehrilerimizi spor yapmaya da tesvik ediyoruz.Tüm sporcularimiza, sporla dolu, saglikli ömürler ve müsabakalarda basarilar diliyorum” dedi.

Futsal Turnuvasi’nin baslangiç vurusunun ardindan sporculara tek tek basarilar dileyen Baskan Isik, takimlarla çekilen hatira fotografi sonrasinda baslayan müsabakayi protokol üyeleriyle birlikte izledi.

Kaynak: İHA