Giovanni Guidetti Açiklamasi 'Fenerbahçe Mücadelesi Zorlu Olacak'

VakifBank Basantrenörü Giovanni Guidetti, CEV Kadinlar Sampiyonlar Ligi Yari Finali’nde oynayacaklari Fenerbahçe maçi için, "Çok önemli ve zor bir maç Fenerbahçe mücadelesi. Benim de bütün konsantrasyonum yarinki Fenerbahçe maçinda" dedi.

68. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödül Töreni’ne katilan A Milli Kadin Voleybol Takimi ve VakifBank Basantrenörü Giovanni Guidetti, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Ödül töreninde yer aldigi için çok mutlu oldugunu söyleyen Guidetti, "Sporu seven, spor yapan herkesin bulusma noktasi bu gece. Burada bulundugum için hem büyük onur duyuyorum hem de çok mutluyum" seklinde konustu.

CEV Kadinlar Sampiyonlar Ligi Yari Finali’nde yarin Fenerbahçe Opet ile oynayacaklari mücadele ile ilgili olarak Guidetti, "Yarin Fenerbahçe maçi var aslinda benim de su anda burada olmamam, evde olup maç için dinlenip konsantre olmam gerekiyor. Oyuncularimiz gelemediler yarinki maç dolayisiyla, onlari temsilen burada olmamiz gerekiyordu. Onun disinda çok önemli ve zor bir maç Fenerbahçe mücadelesi. Benim de bütün konsantrasyonum yarinki Fenerbahçe maçinda" diye konustu.

Kaynak: İHA