Feyzullah Aktürk Açiklamasi '100. Madalya Bana Nasip Oldu'

Avrupa Güres Sampiyonasi’nda 92 kiloda altin madalya kazanan milli güresçi Feyzullah Aktürk, 100. madalyanin kendisine nasip olmasindan dolayi gururlu oldugunu söyledi.

Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda serbest stil 96 kiloda Bulgar rakibi Ahmed Bataev’i 6-1 maglup ederek altin madalya kazanan ve Türkiye’nin güreste 100. altin madalyasini alan Feyzullah Aktürk maçin ardindan açiklamalarda bulundu. Gururlu oldugunu ifade eden Aktürk, “Bundan önceki abilerim ve ustalarim yüzüncüye kadar getirdi. Sampiyon olunca bana nasip oldu. U23 yas altinda sampiyon oldum, bugün burada sampiyon oldum. Bütün herkesin bana inanci vardi. Kimsenin inancini bosa çikarmadim” dedi.



Seref Eroglu: “Sporcularimiz geri adim atmayacak”

Türkiye Güres Federasyonu Baskani Seref Eroglu ise yaptigi açiklamada, “20 günde Avrupa sampiyonu olan aslan burada. Bunu yasamak, görebilmek çok önemli. Feyzullah’in yüregine saglik. Biz bir söz verdik. Bizim sporcularimiz geriye adim atmayacak dedik. Sporcularima ve ekibime tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA