Fatih Özgökçen Açiklamasi 'Bütün Maçlardan 3 Puanla Ayrilmak Istiyoruz'

Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen, Spor Toto Süper Lig’de sezonun geri kalanindaki hedefleri için, "Bundan sonraki tüm maçlar rakibe bakilmaksizin son derece önemli. Bütün maçlara ayni ciddiyetle çikip hepsinden 3 puanla ayrilmak istiyoruz" dedi.

68. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödül Törenine katilan Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Düzenlenen törenin 68 yildir devam etmesinin önemini de ortaya koydugunu ifade eden Baskan Özgökçen, "Basari ödüllendiriliyor bu da ileride dogacak basarilarin da bir öngörüsü oluyor. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Özgökçen, Spor Toto Süper Lig ile ilgili olarak ise, "Biz özellikle Galatasaray maçindan sonra kendimize bir hedef belirlemistik. Bu hedef, lig ikinciligiydi. Sampiyonlar Ligi müzigini Konya’da dinletmek arzusu içerisinde oldugumuzu belirtmistik. Bundan sonraki tüm maçlar rakibe bakilmaksizin son derece önemli. Bütün maçlara ayni ciddiyetle çikip hepsinden 3 puanla ayrilmak istiyoruz. Önce kendi maçlarimizi kazanip sonra da rakiplerin sonuçlarini degerlendirip hedefimize ulasmak istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA