Burak Elmas Açiklamasi 'Alinan Kararin Geregini Yaptik Ve Galatasaray'in Önünü Açtik'

Galatasaray Baskani Burak Elmas, genel kurulda alinan idari olarak ibra edilmemesiyle ilgili olarak, "Burada alinan kararin geregi olarak seçim karari aldik. Galatasaray Genel Kurulu’nun verdigi kararin geregini yaptik ve Galatasaray’in önünü açtik" dedi.

68. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödül Töreni’ne katilan Galatasaray Baskani Burak Elmas, tören öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Ilk olarak ödül töreninin Türk sporu için çok kiymetli oldugunu belirten Elmas, "Türk sporuna hizmet edenleri onurlandiran bir organizasyon. Çünkü bizler tesvik konusunda iyi isler çikaramayan bir ülkeyiz. Ama bu tören, bu sporcularimizin onurlandirilmasiyla taçlandigi bir gece. Uzun bir süredir devam ediyor. Çok anlamli bir tören. O yüzden burada olmaktan çok mutluyum" diye konustu.

Galatasaray Olagan Mali Genel Kurul’da idari olarak ibra edilmemesiyle ilgili de konusan Elmas, "Su anda söyleyecek bir sey yok. Galatasaray Genel Kurulu bir karar verdi. Galatasaray zor bir dönem geçiriyor. Buradan en kuvvetli sekilde Galatasaray’i çikarmak çok önemli. Üzerimize düsen ne görev varsa, görevimizin son gününe kadar yapmaya devam edecegiz" seklinde konustu.

Baskan Elmas son olarak, mahkemeye basvuracaklari yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Burada alinan kararin geregi olarak seçim karari aldik. Galatasaray Genel Kurulu’nun verdigi kararin geregini yaptik ve Galatasaray’in önünü açtik. Bundan sonra da umarim, Galatasaray için çok hayirli seyler olur. Biz Galatasarayliyiz. Bunu hep söylemistim zaten. Galatasaray için çalismaya, endiselenmeye, basarili oldugu zaman sevinmeye her Galatasarayli gibi devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA