Bartin Üniversitesi Futbolda Ikincilik Kupasinin Sahibi Oldu

Bartin Üniversitesi Futbol Takimi, Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu (TÜSF) tarafindan organize edilen Üniversiteler Futbol 1. Lig’de ikincilik kupasinin sahibi oldu.

Türkiye Üniversiteler Futbol 1. Lig müsabakalari Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliginde tamamlandi. 19 üniversitenin mücadele ettigi karsilasmalarda Bartin Üniversitesi Futbol Takimi ikincilik kupasini aldi.

Aralarinda uluslararasi ögrencilerin de oldugu sporculari tebrik eden Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Egitim kalitesi ve nitelikli ögrenim alanlariyla Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak ‘Türk Sporu’na deger katmaya devam ediyoruz. Tüm ögrencilerimizi gelecege en iyi sekilde hazirlamak için gayret gösterirken elde edilen basarilarla da gurur duyuyoruz. Inaniyorum ki genç sporcularimiz yeni basarilarla bizleri gururlandirmaya devam edeceklerdir. Bu düsüncelerle Bartin Üniversitesi Futbol Takimini elde ettikleri basarilardan dolayi kutluyor, ögrencilerimize deger katan çalismalariyla akademik ve idari insan kaynagimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA