Ayvalikli Tekvandoculardan 2 Altin, 2 Gümüs Madalya

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Ayvalik Spor Kulübü sporculari Balikesir’de yapilan Anadolu Yildizlari Ligi Il seçmelerinde 2 altin ve 2 gümüs madalya kazandi.

Türkiye Tekvando Federasyonu Gençler Milli Takim Antrenörü Volkan Sersan nezaretinde çalismalarini sürdüren Ayvalik Spor Kulübü sporculari, Balikesir’de yapilan ve kiz erkek toplam 57 sporcunun mücadele ettigi Anadolu Yildizlari ligi Balikesir il seçme müsabakalarinda 2 altin ve 2 gümüs madalya kazandi.

Sampiyonaya 4 sporcu ile katilan ve 2 altin 2 gümüs madalya kazanan sporculariyla gurur duydugunu belirten Volkan Sersan, “Gelecek vaat eden sporcular ile çalismak gerçekten bizlere de büyük mutluluk veriyor” dedi.

Öte yandan, Balikesir merkez ve ilçelerinden toplam 9 kulübün mücadele ettigi sampiyonada birinci sporcular gruplar maçina Balikesir’i temsil etmek üzere katilacaklari ögrenildi.

Sporcularin velileri elde edilen basari da büyük emekleri olan Volkan Sersan’in yani sira antrenörler Yagmur Baysal ve Mustafa Çavus’u tebrik edip, tesekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: İHA