Ayse Begüm Onbasi Açiklamasi 'Türkiye Adina Ilk Defa Dünya Oyunlarinda Yer Alacagiz'

Aerobik cimnastik dünya sampiyonu Ayse Begüm Onbasi, "Önümüzdeki sene hem dünya sampiyonasi hem de dünya oyunlari var. Türkiye adina ilk defa dünya oyunlarina katilan sporcular olarak Amerika’ya gidiyoruz" dedi.

68. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödül Töreni’ne katilan Aerobik cimnastik dünya sampiyonu olan milli sporcu Ayse Begüm Onbasi, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Çok heyecanli ve güzel bir organizasyonda yer aldigini ifade eden Redbull sporcusu Ayse Begüm Onbasi, "Daha öncesinde de yer aldigim için atmosferi biliyorum. Ama her geldigimde o heyecani tekrar tekrar hissediyorum. Hem heyecanliyim hem de büyük bir mutluluk var. 2 ayri adayligim var ödül töreninde. Diger takim arkadaslarimla bir araya gelerek yarismalarin verdigi bu stresli ortami atip eglenceli bir gece geçirmeye geldik" seklinde konustu.

Çekya’da 8-10 nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Aerobik Open Cup’ta yer alacagini söyleyen Onbasi, "Düzenlenecek olan turnuva hem yeri serilere hem de kendimizi denememiz için büyük firsat olacak bize. Önümüzdeki sene hem dünya sampiyonasi hem de dünya oyunlari var. Türkiye adina ilk defa dünya oyunlarina katilan sporcular olarak Amerika’ya gidiyoruz. Bunun da heyecani var" diye konustu.

Kaynak: İHA