Ahmet Nur Çebi Açiklamasi 'Trabzonspor Maçini Almak Istiyoruz, Kendimizi Çok Sartlandirdik'

Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, ligde bu hafta oynayacaklari Trabzonspor maçiyla ilgili olarak, "Önemli bir maç. Biz o maçi almak zorundayiz. Çok sartlandirdik, çok istiyoruz" dedi.

Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, 68. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödül Töreni öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Bu ödül töreninin defalarca yapildigini ve çok önemli bir uygulama olarak Türk spor tarihinde yerini aldigini söyleyen Çebi, "Faydali olmus, basarili olmus insanlari tespit ediyorlar. Halkimizin takdirine sunuyorlar. Çok basarili buluyorum" diye konustu.

Kulüpler Birligi Vakfi’nin bugün yaptigi toplantiyla ilgili olarak ise Çebi, "Gündem en son MHK ile ilgiliydi. Tahkim Kurulu’nun aldigi kararla ilgili karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu. Yayinci kurulusla ilgili ihaleleri kendi aramizda konustuk. Gündem bu 2 maddeden olusuyordu. Saniyorum Kulüpler Birligi Baskani bu konuda açiklamasini yapacaktir. Onun söylemleri özet olacaktir" diye konustu.

Baskan Çebi, son olarak bu hafta Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda oynayacaklari Trabzonspor maçiyla ilgili, "Önemli bir maç. Biz o maçi almak zorundayiz. Çok sartlandirdik, çok istiyoruz. Evet Trabzonspor iyi takim ama Besiktas’in da çok iyi bir takim oldugunu herkes biliyordur. Talihsizlikler oldu. Bu talihsizliklerin Trabzonspor maçinda kirilacagini umuyorum. Besiktas baskaniyim, Besiktas’in basarisini çok istiyorum. Dolayisiyla içimde böyle bir his var. Yeni gelen hocamizin da yeni bir baslangiç yapma ihtimali çok kuvvetli. Degisik bir oyun seyredebiliriz. Ben de merak ediyorum. Liderin sahasinda maçimizi kazanarak geriye gelmek, planimiz, hedefimiz, arzumuz, istegimiz" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA