Yenimahalle, Play-Off Maçlarina Çikmayi Garantiledi

Yenimahalle Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselme yolunda emin adimlarla yürüyor. Muzaffer Gültekin Süper Amatör Ligi B grubunda mücadele eden Yenimahalle, lig bitimine bir hafta kala BAL Lig’ine çikmak için play-off maçlarina katilmayi garantiledi.

Muzaffer Gültekin Süper Amatör Ligi B grubunda D. Karadenizgücü Spor Kulübü’nü 2-1 maglup ederek, bitime bir hafta kala play-off maçlarina çikmayi garantileyen Yenimahalle Belediyespor, 15 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 maglubiyet alarak 35 puan toplamayi basardi. Öte yandan Muzaffer Gültekin Süper Amatör Ligi A ve B grubunda ilk üç sirada yer alan futbol takimlari, BAL Ligine yükselmek için birbirleri arasindanplay-off karsilasmalari oynayacak.

Yenimahalle son maçi Kazan ile oynayacak

Son hafta ligde sampiyonluk maçinda Kahramankazan Belediyespor ile karsilasacaklarini belirten Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Oyuncularimiz sezon basinda BAL Lig’e yükselme hedefini ortaya koydu. Sezon boyunca aldigimiz basarili sonuçlar neticesinde play-off maçlarina katilma hakkini kazandik. Takim olarak disiplinli bir sekilde çalisan ve yogun emek veren oyuncularimizi tebrik ediyorum. Yenimahalle’nin basarisi için durmaksizin çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA