Okul Sporlari Gençler Grekoromen Türkiye Sampiyonasi Yozgat'ta Basladi

Okul Sporlari Gençler Grekoromen Türkiye Sampiyonasi bugün Yozgat’ta basladi. 3 gün sürecek organizasyonda 64 ilden 704 sporcu mücadele edecek.

2021-2022 egitim ögretim yili okul sporlari faaliyetleri kapsaminda Yozgat’ta baslayan Gençler Grekoromen Türkiye Sampiyonasi grup müsabakalari, Gençlik ve Spor Il Müdürü Rasim Parlak ve Il Milli Egitim Müdürü Yusuf Yazici’nin katilimiyla start aldi. 3-6 Mart arasinda Riza Kayaalp Spor Salonu’nda devam edecek müsabakalarda yüzlerce sporcu basarili olmak için ter dökecek.

Zonguldak’tan müsabakalara katildiklarini söyleyen antrenör Murat Çakir, “3 erkek ve 3 kadin sporcu ile geldik. Müsabakalar güzel bir sekilde devam ediyor. Insallah sonunu güzel bitirmek istiyoruz. Hedefimiz Zonguldak’a madalya ile dönmek” dedi.

Istanbul’dan 10 sporcu ile Yozgat’a geldiklerini söyleyen antrenör Zafer Uymaz ise, “Güzel bir organizasyondayiz. Yozgat çok iyi ev sahipligi yapiyor. Bütün sporcularimiza basarilar diliyoruz. Hedeflerimiz var, insallah sikilmadan, usanmadan çalisip sporcularimizi milli takima kazandirmak istiyoruz” seklinde konustu.

Sporcular da müsabakalarin çetin ve zorlu geçtigini söyleyerek hedeflerinin sampiyonluk oldugunu söylediler.

Yozgat Güres Il Temsilcisi Yunus Bölükbasi, müsabakalara ev sahipligi yapmanin gururunu yasadiklarini söyleyerek, “Gençler B Kategorisi Türkiye Sampiyonasi ilimizde yapilmaktadir. Ev sahibi olmanin gururunu yasiyoruz. 64 ilimiz ve 702 sporcunun katilimiyla en iyi sekilde müsabakalara devam ediyoruz. Sporcularimiza, antrenörlerimize ve idarecilerimize tesekkür ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA