Hakan Keles Açiklamasi 'Rize'den Puanla Dönmek Istiyoruz'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, bu hafta oynayacaklari Çaykur Rizespor maçi için, "Ikinci yari Göztepe maçi bizim için iyi oldu. Kötü periyodu atlattik. Rize’den puanla dönmek istiyoruz" dedi.

GZT Giresunspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasinda 5 Mart Cumartesi günü oynayacagi Çaykur Rizespor maçinin hazirliklarini sürdürüyor. Giresunspor Tesisleri’nde antrenman öncesinde Teknik Direktör Hakan Keles ile oyunculardan Chiquinho basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Mücadele öncesinde dostluk mesajlari veren Keles, "Sezonun ilk devresinde de yogun fikstürden geçmistik. Ikinci yari Göztepe maçi bizim için iyi oldu. Kötü periyodu atlattik, seri galibiyetler bekliyorum. Zor maç olacak, her maç zor artik. Rizespor da bunlardan biri. Evinde iyi oynayan bir takim. Son haftalarda galip gelemeseler de iyi oynuyorlar. Rize’den puanla dönmek istiyoruz. Karadeniz takimlari Rize, Trabzon ve biz Giresun kardes takimimiz, dostluk içerisindeyiz" diye konustu.

Hakan Keles, yeni transferlerin takima uyum sagladigini ifade ederek sunlari söyledi:

"Chiquinho çok iyi uyum sagladi. Traore de döndü. Eksigi vardi ama orta sahada son maç katki sagladi. Su an orta saha bölgesinden memnunum. Her maç için ayri bir planlama var, iç saha ayri deplasman ayri; antrenmandaki performanslara göre karar veriyoruz. Son maçtaki orta saha üçlüsünden memnunum. Muhammed’den çok sey bekliyorum. Onun için aldik, zaten geçen sene de istiyorduk. Bu sene de istedik, aldik. Fenerbahçe’de çok süre bulamiyordu. Burada zaman bulmaya basladi ve performansi da iyi. Takima uyum sagladi. Daha iyi olacak, daha çok seyler bekliyorum ondan."

Chiquinho: "Çok iyi hazirlandik"

GZT Giresunspor’un Portekizli futbolcusu Chiquinho ise, Göztepe maçinda iyi oynadiklarini, Rize maçini da kazanmak istediklerini dile getirdi. Chiquinho, "Lige maç maç bakiyoruz. Önümüzde çok önemli bir maç var. Tek hedefimiz 3 puan. Daha önce de maç maç baktigimizi söylemistim. Ligdeki hedefimiz ise tamamen ligde kalmak üzerine. Göztepe maçinda çok iyi oynadik ve kazandik. Rize maçini da kazanmak istiyoruz. Son Göztepe maçinda kompakt bir oyun sergiledik. Çok zor maç ama çok iyi hazirlandik. Çok iyi hazirlandik ve meyvelerini toplayacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA