Aleksandar Djordjevic Açiklamasi 'Ikinci Yarida Daha Yürekli Oynadik'

Fenerbahçe Beko Basantrenörü Aleksandar Djordjevic, Anadolu Efes’i kazandigi için tebrik etti. Djordjevic ikinci yarida daha yürekli oynadiklarini ifade etti.

THY Euroleague’in 28. haftasinda Fenerbahçe deplasmanda karsilastigi Anadolu Efes’e 84-79’luk skorla yenildi. Mücadelenin ardindan basin toplantisinda konusan Fenerbahçe Basantrenörü Aleksandar Djordjevic, "Kazanan takimi tebrik ederim. Ilk yariya çok saygi ile basladik. Ilk yari öyle olmamaliydi. Devre arasinda bazi seyler yaptik. Ikinci yari daha yürekli oynadik. Dünkü idmanda ilk yaridan daha fazla savastik. Ikinci yariya daha onurumuzla döndük. Maçin sonuna dogru Larkin’in zor ve dengesiz yaptigi atis maçin kaderini belirledi. Savunmamiz iyi olmasina ragmen Rodrigue Beaubois iyi oynadi. Maç 40 dakika. Üçüncü ve dördüncü periyotla gurur duyabiliriz. O gerçek kimligimizdi. 3-4 eksik oyuncumuz vardi" diye konustu.

Milli basketbolcu Sehmus Hazer’in geçtigimiz günlerde babasini kaybetmesinden dolayi zor bir dönemden geçtigi ve bugünkü performansiyla ilgili ne düsündügü sorulmasi üzerine Djordjevic, "Sehmus Hazer’in kulübe inanilmaz bir bagliligi var. Genç bir oyuncu, bu seviyelerde ilk defa oynuyor ama maça büyük bir etkisi vardi" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA