Bülent Korkmaz Açiklamasi 'Insallah Bu Çikis Yolu Bu Maçla Beraber Olur'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Üst üste bunlari koydugumuz zaman bir çikis yoluna dogru gitmemiz gerekir. Insallah bu çikis yolu bu maçla beraber olur" dedi.

Milli takim arasini Antalya’da geçiren Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda oynayacagi Aytemiz Alanyaspor maçi öncesinde hazirliklarini Antalya Belek’te Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde sürdürdü. Antrenman sonrasinda sorulari yanitlayan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, "31 haftayi degerlendirirsek. Çaykur Rizespor az gol atan, çok gol yiyen, deplasmanda kazanamayan ve sezonun ilk 9 haftasinda 1 puan alan ve o 9 haftadaki süreçte alinan 1 puanla beraber toplanan puanlar bizi artik bu duruma getirdi. En önemli olani bundan sonrasi bizim için. Nihayetinde geçen hafta galibiyet alinan bir Trabzonspor maçi vardi. Önemli bir galibiyetti. Ben kirilma maçlarindan birisi olarak bakiyorum o maça. Yeniden bir umut isigi oldu. Dolayisiyla bundan sonraki süreç daha da önemli. Antalya’dayiz takim iyi çalisiyor iyi reaksiyon veriyor. hemen hemen düsündüklerimizi yapmaya çalisiyorlar. Gayretli istekli bir oyuncu grubu var. Önemli olan zaten bunun sahaya yansimasi. Bizim için en önemlisi sahadaki oyun ve sonuçlar. Nihayetinde seri bir galibiyet almamiz lazim ve deplasmanda kazanmamiz lazim. Üst üste bunlari koydugumuz zaman bir çikis yoluna dogru gitmemiz gerekir. Insallah bu çikis yolu bu maçla beraber olur" seklinde konustu.



"Insallah gayretleri sonuca yansir"

Antalya kampini degerlendiren Korkmaz, "Trabzonspor’dan alinan galibiyetle beraber oyuncular daha mutlu bizler de öyle. Antrenman tempolari iyi geçiyor. Yorulmalarina ragmen antrenmandaki gayret ve motivasyonu görebiliyoruz. Onlarin da bu tempodan bu gayretten mutlu olduklarini düsünüyorum. Dedigim gibi her zaman için sonuç geçerli. Insallah gayretleri, tempolari sonuca yansir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA