Ligden Düsme Hattindaki Güroymak Spor Taraftarini Umutlandirdi

TFF Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden ve ligden düsme hattinda olan Güroymak Spor’un konuk ettigi Van Yolspor’u 3-2 maglup etmesiyle taraftarlarini umutlandirdi.

Güroymak Spor, konuk ettigi Van Yolspor’u 3-2 maglup etmesi ilçede sevinçle karsilandi. Ligde kalmak için mücadelesini sürdüren Güroymak Spor, kalan diger maçlarini da kazanarak ligde kalmayi hedefliyor. Düsme hattinin bir sira üzerinde yer alan Silopi Spor’un Cizre Serhat Spor deplasmaninda farkli yenilmesi ile rakibiyle puan farkini esitleyen Güroymak Spor, kalan 2 haftaya umutlu girdi. Galibiyet sonrasi takim taraftarlarla bütünlesirken, kulüp yönetimi de takimi ligde tutacaklarini söyledi.

Amatör kümenin esiginden kurtulmaya çalisan Güroymak Spor Kulübü, müsabakalarin 17. haftasinda deplasmanda Sirnak Idman Yurdu Spor ile 18. haftasinda ise kendi sahasinda Yüksekova Belediye Spor maçlariyla sezonu tamamlayacak.

Karsilasmanin ardindan açiklama yapan Güroymak Spor Kulübü Baskani Alper Ergün, “Ligde bu hafta çok önemli bir karsilasmaya çiktik. Van Yol Spor’a kaybettigimiz anda ligde kalma adina bütün ümidimizi kaybedecektik. Ancak futbolcu kardeslerimiz rakibi karsisinda çok iyi bir futbol ortaya koyarak karsilasmadan galibiyet ile ayrilmasini bildiler” dedi.

Ligin tamamlanmasina 2 hafta kaldigini belirten As Baskan Mehmet Basdas da, “Son iki haftada Sirnak Idman Yurdu Spor ve Yüksekova Belediye Spor karsilasmalarindan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Ligde kalmak için bütün mücadelemizi sahaya yansitacagiz. Karsilasmada üstün bir futbol sergileyen futbolcu kardeslerimizi de mücadelesinden ötürü kutluyorum. Takimi ligde tutmak için desteklerini esirgemeyen Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Ramazan Cankaloglu ve Güroymak halkina tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA