Burak Elmas'tan Nihat Özdemir'e 'Istifa' Çagrisi

Galatasaray Baskani Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir’i istifaya davet eden bir açiklama yapti.

Galatasaray Baskani Burak Elmas, dün olagan genel kurulda TFF ziyaretinde yasananlarla ilgili bir konusma yapmisti. Konusmanin ardindan TFF, Baskan Elmas’in anlattiklarini yalanlayan bir açiklama ile cevap verdi. Yasanan olaylarin ardindan Baskan Burak Elmas, Galatasaray resmi internet sitesinden yaptigi açiklamada TFF Baskani Nihat Özdemir’i istifaya davet eden bir açiklama yayimladi. Sari-kirmizili kulüp baskani Burak Elmas’in açiklamasinin tamami su sekilde:

"Kulübümüzün demokratik bir sekilde ve tüzüklerimize uygun olarak gerçeklesen Olagan Genel Kurulu sonrasi, Türkiye Futbol Federasyonu Baskani’nin yaptigi açiklamayi hayret ve üzüntüyle okudum.

Kendisi, alti kisinin bir arada sahit oldugu bir toplantida yasananlari hiçbir endise duymadan yalan olarak nitelemistir.

Asil yalan budur! Sayin Baskan, asli görevi olan Türk futbolunu yönetmeyi ve çürümüs hakemlik müessesesini islah etmeyi basaramadigindan, her durumdan ucuz kahramanlik üretmeye çalismaktadir. Sayin Nihat Özdemir, Türk futboluna son bir iyilik yapin ve istifa edin! Bu vesileyle belirtmek isterim ki yeni yönetimimizin belirlenecegi seçimlerimiz tamamlanip, mazbatamizi devrettigimiz görevdeki son saniyemize kadar Galatasaray ve adalet için mücadele etmeye devam edecegiz."

Kaynak: İHA