TECO Karacabey Belediyespor Seriyi Sürdürmek Istiyor

TECO Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Baskanvekili Davut Zirek, 2. Lig Beyaz Grup’ta Cumartesi günü Tarsus Idman Yurdu ile deplasmanda oynayacaklari zorlu maçtan galip gelerek galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi.

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz TECO Karacabey Belediyespor, Cumartesi günü saat 14:00’te oynanacak karsilasmada deplasmanda Tarsus Idman Yurdu’na konuk olacak. Mücadelede Sinan Özcan düdük çalarken yardimciliklarini ise Kenan Özcan ve Hasan Erdogan yapacak.

Ligde oynadiklari son 8 maçta elde ettikleri 8 galibiyetin morali ile deplasmanda kazanmak için sahaya çikacaklarini ifade eden Zirek, yaptigi açiklamada, “ 8 haftadir galip geliyoruz. Tarsus Idman Yurdu’nu da yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Tarsus Idman Yurdu mücadelesine iyi hazirlandik. Takimimizda moraller yerinde. Oyuncularimiza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Son haftalarda yakaladigimiz çikisimizi ve iyi gidisatimizi sürdürmek niyetindeyiz” diye konustu.

TECO Karacabey Belediyespor, aldigi 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 12 maglubiyet ile topladigi 40 puanla 6’nci sirada yer aliyor. TECO Karacabey Belediyespor’un cumartesi günü deplasmanda konuk olacagi Tarsus Idman Yurdu ise, ligde aldigi 10 galibiyet 10 maglubiyet ve 7 beraberlik ile topladigi 37 puan ile 9’ncu sirada bulunuyor.

Kaynak: İHA