Saliha Sahin Açiklamasi 'Sezon Basinda Bu Kupayi Evimize Getirecegimize Çok Emindim'

Eczacibasi Dynavit’in basarili voleybolcusu Saliha Sahin, CEV Kupasi’ni kazandiklari için mutlu ve gururlu olduklarini ifade ederek, "Sezon basinda çalismalara basladigimizda gerçekten bu kupayi evimize getirecegimize çok emindim" dedi.

Eczacibasi Dynavit Kadin Voleybol Takimi, CEV Kupasi finali rövansinda Alman rakibi Allianz MTV Stuttgart’i 3-1 yenerek sampiyon oldu. Turuncu-beyazlilarin basarili oyuncularindan Saliha Sahin, Ihlas Haber Ajansi muhabirine sampiyonlugu anlatti. Kupayi kazandiklari için çok gururlu oldugunu söyleyen Sahin, "Çok zorlu ve yogun bir tempoda bunlari basardik. Çok çalistik. Her seyin çok farkindaydik. Bunu bilerek sahaya çiktik. ’Kazanmamiz gerekiyor, baska çare yok’ diyerek sahaya çiktik. Hak ettik, kazandik. Çok mutluyuz" diye konustu.

Ikinci seti aldiktan sonra sampiyon olduklari o anda neler hissettiklerini anlatan 24 yasindaki oyuncu, "Onun çok tarifi yok. Gerçekten bu geçirdiginiz yogun tempodaki o süreç, kötü günler, iyi günler, her sey unutulur sampiyon olduktan sonra. Sahaya kosmamiz, birbirimize sarilmamiz, kenetlenmemiz, mutlulugumuzu birbirimizle paylasmamiz paha biçilmez" seklinde konustu.



"Sezon basinda bu kupayi evimize getirecegimize çok emindim"

Eczacibasi Spor Kulübü müzesine bir kupa daha eklemeleriyle ilgili olarak ise basarili oyuncu, "Sezon basinda çalismalara basladigimizda gerçekten bu kupayi evimize getirecegimize çok emindim. Takimima çok güveniyorum. Teknik ekip olsun, yöneticiler olsun, bunun için her seyi yapiyoruz. O günden bugüne emindim ve kupayi getirdik" dedi.



"Çok önemli bir hedefimiz daha var, lig sampiyonlugu"

Sampiyon olmanin sezonun geri kalani için çok büyük bir motive kaynagi oldugu ifade eden Saliha Sahin, "Sampiyon olduk, çalismalar durdu diye bir sey yok. Aslinda bu saatten sonra daha fazla çalismamiz gerekiyor. Çünkü çok önemli bir hedefimiz daha var, lig sampiyonlugu. Onun için çalismalara devam edecegiz. Onun için daha fazla çalismamiz gerekiyor. Bunun farkindayiz" degerlendirmesinde bulundu.

Saliha Sahin kariyeriyle ilgili olarak ise, "Kariyerime böyle bir sampiyonlugu kattigim için inanilmaz mutluyum. Kariyerim için çok degerli bir sey. Çok mutluyum. Çok önemliydi" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA