Karaköprü Belediyespor Fethiye'ye Hazirlaniyor

Karbel Karaköprü Belediyespor pazar günü deplasmanda oynayacagi Fethiyespor maçinin hazirliklarini yeni teknik direktörü Besim Durmus yönetiminde sürdürüyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 28. hafta maçinda deplasmanda oynayacagi Karbel Karaköprü Belediyespor maçinin hazirliklarini sürdürüyor. Kirmizi siyahli ekip yeni teknik direktörü Besim Durmus yönetiminde maça hazirlanirken, zorlu deplasmandan puanla dönmenin hesaplarini yapiyor.

Karaköprü ekibinde futbolcularin hirsli görüntüsü dikkat çekerken, Fethiye deplasmaninda alinacak iyi bir sonuçla kötü gidisin sona erdirilerek çikisa geçilmesi hedefleniyor. Karbel Karaköprü Belediyespor’ da göreve yeni baslayan teknik direktör Besim Durmus takimiyla ilk idmanina çikarken idman öncesi futbolcularla sahada kisa bir toplanti gerçeklestirdi.

Idman öncesi bir açiklama yapan deneyimli teknik direktör Besim Durmus, Karaköprü Belediyespor’a geldigi için mutlu oldugunu ifade ederken, “Takimimizin hedeflenen yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacagiz. Kötü sonuçlar nedeniyle psikolojik olarak biraz sikinti olusmus ama bunu çözecegiz ve olumlu bir hava olusturmaya çalisacagiz. Herkes elini tasin altina koyacak ve hayal ettiklerimize ulasmak için çaba gösterecegiz” diye konustu.

Karbel Karaköprü Belediyespor’un 27 Mart Pazar günü oynayacagi Fethiyespor karsilasmasini Mus bölgesi hakemi Mehmet Sükrü Közcü yönetecek.

Kaynak: İHA