Ege Bölgesi Futbol Saha Komiserleri Egitim Için Didim'de Toplandi

Türkiye Futbol Saha komiserleri Dernegi Genel Merkezinin Ege Bölgesi Bülent Meralbaysal egitim toplantisi Aydin’in Didim ilçesinde gerçeklestirildi.



2 gün süren ve Didim’deki bir otelde yapilan egitim toplantisina Türkiye Futbol Saha Komiserleri Dernegi Asbaskani M. Ali Biyikli, Aydin ASKF Baskani Hasip Arikan, TFF Aydin Futbol Il Temsilcisi Hakan Açikgöz, Didim Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, TÜFAD Aydin Sube Baskani Tevfik Ata Tekin, Aydin Saglikçilar Dernegi Baskani Deniz Yayli ile Federasyon yöneticileri ile sube baskanlari katildi.



Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan konusan Türkiye Futbol Saha komiserleri Dernegi Asbaskani M. Ali Biyikli 3 ayda bir bu tür toplantilarin yapildigini ifade ederek, toplanti için Aydin Didim’de olmaktan mutlu olduklarini belirtti.



Aydin ASKF Baskani Hasip Arikan ise toplantida yer almaktan mutlu olduklarini ifade ederek, saha komiserlerinin hakemler ile kulüp arasinda köprü görevi gördügünü ifade etti.



Türkiye Futbol Saha Komiserleri Dernegi Aydin Sube Baskani Bayram Kursunel ise toplantiyi Didim’de yapmaktan mutlu olduklarini ifade ederek “Uzun süren Pandemiden sonra yesil sahalara dönmek bizlere mutluluk verdi. Ancak degisen dünyanin zorluklari, savas, geçim derdi derken bizleri tek mutlu eden hafta sonu almis oldugumuz Futbol saha komiserligi görevi oldu. Uyum içinde çalistigimiz taban birliklerine huzurlarinizda tesekkür eder, Bu toplantinin gerçeklesmesinde emegi geçen tüm paydaslarimiza, tesekkür eder toplantimizin hayirli olmasini dilerim“ dedi.



Toplantinin ardindan egitim toplantisina katki sunan ve katilim saglayanlara silt verildi.

Kaynak: İHA