Bisiklet Yol Yarislari Türkiye Sampiyonasi Hafta Sonunda Didim'de Yapilacak

Türkiye Sampiyonasi 3. Etap Didim Puanli Bisiklet yol yarislari 26-27 Mart 2022 tarihlerinde Aydin’in Didim ilçesinde gerçeklestirilecek.



Gençlik ve Spor Bakanligi, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Didim Kaymakamligi, Didim Belediyesi ve Aydin Il Gençlik ve Spor Müdürlügü isbirligiyle Türkiye Sampiyonasi 3.Etap Didim Puanli Yol Yarislari Didim’de gerçeklestirilecek.

26-27 Mart 2022 tarihlerindeki yarislarda Yildiz B, Yildiz A ve Genç kategorilerinin erkek ve bayan sporcular mücadele edecek. Ayrica Master Erkek ve Kadinlarda yarislarda yer alacak. 2 gün sürecek yol yarislarinda 26 Mart Cumartesi Fevzi pasa mahallesindeki parkuda pedal çevirecek. Ilk gün yarislarda sporcular Fevzi pasa sahil kisminda baslayarak Söke-Akbük yolu üzerinden Denizköy kavsagina, kavsaktan dönerek Uslu sitesi kavsaginda tekrar basladigi güzergaha dönüs yapacak. 27 Mart Pazar günkü yarislar ise yarislar Apollon Tapinagi önünde baslayarak Abali kavsagina kadar pedal çevirip, ardindan Adnan Menderes Bulvari üzerinden Selvi caddesine girecek yarismacilar tekrar Apollon Tapinagina dönerek yarisi tamamlayacak. Saat 09:30 baslayacak yarislar 5 ayri kategoride 1’er saat arayla devam edecek. Yarislar boyunca belirtilen cadde ve sokakla yarislar boyunca araç ve yaya trafigine kapatilacak.

Pazar günü ise saat 11.45’de Apollon Tapinagi önünde gerçeklestirilecek ödül töreniyle yarismalar sona erecek.

Kaynak: İHA