Atatürk Üniversitesi Sportif Basarilarina Bir Yenisini Daha Ekledi

Atatürk Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu (TÜSF) tarafindan Erzurum’da düzenlenen Kick Boks Türkiye Sampiyonasini 8 madalya ile tamamladi.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliginde düzenlenen ve 74 üniversitenin katildigi sampiyona 4 ayri bransta yapildi. TÜSF tarafindan geçtigimiz günlerde yine Erzurum ev sahipliginde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kis Spor Oyunlarinda 26 madalya kazanan Atatürk Üniversitesi, Kick Boks Türkiye Sampiyonasini da 8 madalya ile tamamlayarak sportif alandaki farkini bir kez daha göstermis oldu.

Basarili sporculari tebrik eden Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli, yaristigi her kulvarda basarili olmak disinda kendisine bir hedef koymayan Atatürk Üniversitesinin bilimden sanata, kültürel etkinliklerden spora kadar yer aldigi bütün organizasyonlarda önemli basarilarin altina imza attigini belirterek: “Son yillarda bilimsel ve akademik çalismalariyla saygin siralama kuruluslarinin yayimladiklari listelerde üst siralarda yer alan üniversitemiz, çesitli sanatsal ve kültürel aktivitelerle de adindan söz ettirmesinin yaninda sportif basarilariyla da zirvede yer almaya devam ediyor. Içinde bulundugumuz 2021-22 egitim-ögretim yilinda yaristigi neredeyse bütün organizasyonlarda kürsüye çikan, kupa ve madalyalarla basarisini taçlandiran sporcularimiz son olarak Kick Boks Türkiye Sampiyonasindan da 8 madalya ve çesitli derecelerle ayrildi. Bizlere bu gururu yasatan basta basarili ögrencilerimiz olmak üzere aileleri ve antrenörlerine tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum.

Kaynak: İHA