Filede Heyecan Sürüyor

DENIZLI – Denizli’nin Çameli ilçesinde düzenlenen “Mahalleler Ligi Voleybol Turnuvasi” karsilasmalari heyecanli ve keyifli geçerken, turnuvaya katilan 10 takim içerisinden birincisi bir hafta sonra final maçinda belli olacak.



Çameli ilçesinde spor faaliyetleri kapsaminda düzenlenen “Mahalleler Ligi Voleybol Turnuvasi” karsilasmalarina toplam 10 takim katilim sagladi. Turnuva Çameli Kapali Spor Salonunda devam ederken, yari final maçlari çekismeli, heyecanli ve keyifli geçiyor. Turnuvanin 3. haftasinda yari final karsilasmalari tamamlandi. Voleybol turnuvasinda önümüzdeki hafta finale çikacak takimlar belirlenecek. Heyecanli geçen turnuvalara vatandaslar ilgi gösterirken, Çameli Belediyespor, Çameli Gençlik ve Yeni Mahalle ile Çameli MEB takimlari mücadeleleri devam ederken sahada kazanmak için ter döktüler.

Turnuvada bir sonraki hafta üçüncü ve dördüncülük için yarisacak takimlar Çameli Belediye ile Çameli MEB olacak. Final maçlarinda birincilik ve ikincilik için ise Yeni Mahalle ile Çameli Gençlik arasinda oynanacak olan maçta turnuvanin birincisi belirlenecek.

Kaynak: İHA