Çaycumaspor- Çaydegirmeni Belediyespor Karsilasmasinda 2-1'Lik Üstünlügü Ile Kazandi

Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig Play-Off karsilasmasinda Çaycumaspor kendi sahasinda konul ettigi Çaydegirmeni Belediyespor’u 2-1 yenerek sahadan galip ayrildi. Karsilasmada goller dakika 4, 65 ve 90+1’de geldi.



Çaycumaspor Sehir Stadinda oynanan Play-Off maçinda Çaycumaspor, Çaydegirmeni Belediyespor’u konuk etti. Ilk yarida her iki takim muhtesem performans sergiledi. Çaycumaspor futbolcusu Mustafa Saglam’in attigi ilk golle ilk yari Çaycumaspor’un üstünlügü ile kapandi.

Ikinci yarida ise Çaycumaspor rakip takima sahada nefes aldirmadi. Ancak maçin 65. dakikasinda Çaydegirmeni Belediyespor esitligi saglayarak durumu 1-0’dan 1-1 yapti.

Karsilasmanin süresi tamamlandiktan sonra 6 dakikalik uzatma dakikalarinda Çaydegirmeni Belediyespor ceza sahasinda yasanan bir pozisyonda takimdan bir futbolcu topu kendi kalesine atmasi sonucunda Çaycumaspor 2-1 öne geçti. Uzatma dakikalarin sonlarina dogru Çaydegirmeni Belediyespor’dan 41 numarali oyuncu çift sari ve kirmizi kart görmesinin ardindan Çaydegirmeni Belediyespor sahada 10 kisi kaldi.

Karsilasma Çaycumaspor’un 2-1’lik üstünlügü ile kapandi.

Kaynak: İHA