A Milli Takim, Portekiz Maçina Hazir

Dünya Kupasi Play-Off Yari Finali’nde yarin TSI 22.45’te Portekiz ile Dragao Stadi’nda karsi karsiya gelecek olan A Milli Takim, maçin oynanacagi statta yaptigi antrenmanla hazirliklarini tamamladi.

Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupasi’na gitmek için Play-Off maçlari oynayacak olan A Milli Takim, yari finalde yarin deplasmanda Portekiz ile karsi karsiya gelecek. TSI 22.45’te oynanacak olan karsilasma öncesinde son antrenmanini maçin oynanacagi Dragao Stadi’nda yapan ay-yildizlilar, çalisma öncesinde toplu fotograf çektirdi. Teknik ekip, futbolcular ve personellerin yer aldigi fotograf çekiminin ardindan idman basladi.

Teknik Direktör Stefan Kuntz’un istegi dogrultusunda saha sulanirken, ortaya renkli görüntüler çikti. Antrenmani TFF Baskani Nihat Özdemir, 1. Baskan Vekili Servet Yardimci, A Milli Takim’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altintop, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu da takip etti. Portekiz Futbol Federasyonu tarafindan, tribünlere yerlestirilen Portekiz bayraklari da dikkatlerden kaçmadi. Ilk 15 dakikasi basina açik olarak gerçeklesen idmanda pas çalismasi yapan futbolcular, basina kapali bölümde ise Portekiz maçinin taktigi üzerinde durdu.

Kaynak: İHA