Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü, Gözünü 1. Lig'e Dikti

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 2. Ligi D Grubu’nda oynadiklari maçlarin tamamini kazanip play-off müsabakalarina lider olarak yükselen Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü, gözünü 1. Lig’e dikti.

Erkekler 2. Ligi D Grubu’nu namaglup lider tamamlayarak 1. Lig’e yükselme mücadelesi için play-off oynama hakki kazanan Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü’nde degerlendirmelerde bulunan Antrenör Ozan Salep, basarili bir sezon geçirdiklerini söyledi.



Lige sampiyonluk parolasiyla baslayan ve sezon basi yaptigi transferlerle takima güç katan Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü, 12 takimin katilacagi play-off müsabakalarinda 1. Lig’e yükselmek için mücadele edecek.

Yozgat’i 1. Lig’e yükselme müsabakalarinda temsil edeceklerini belirten Ozan Salep, geride kalan sezonu basarili bir sekilde tamamladiklarini söyledi.

Ligde gösterdikleri basariyi play-off müsabakalarinda da göstermek için hazirliklara basladiklarini belirten Salep, “1. Lig’e yükselme maçlarinin bizim için çok iyi geçmesini istiyoruz. Hazirliklarimizi o yönde yapiyoruz. Tecrübeli ve mücadeleci bir takima sahibiz. 1. Lig’e çikabilmek için önümüzde sadece bir engel kaldi. Insallah emeklerimizin karsiligini 1. Lig’e çikarak aliriz. Amacimiz Yozgat’i hentbolda en iyi sekilde temsil etmek” dedi.

Yozgat Belediye Baskani Celal Köse’ye hentbolu daha iyi seviyelere tasimak için yapmis oldugu katki ve desteklerden dolayi tesekkür eden Salep, “Play-off maçlarinda karsilasmanin son saniyesine kadar savasacagiz. Yükselme müsabakalarini adimiza yakisir bir sekilde bitirecegimizin sözünü veriyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA