Serkan Özbalta'dan Altay'a Veda Mesaji

Altay ile yollarini ayiran teknik direktör Serkan Özbalta, veda mesaji yayimlayarak Altay taraftarina, yönetimine, futbolculara ve kulüp personeline tesekkür etti. Özbalta, Altay’in hedeflerine ulasacagina inandigini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay’da teknik direktör Serkan Özbalta ile yollar ayrildi. Ayriligin ardindan Serkan Özbalta, sosyal medya hesaplarindan bir veda mesaji yayimladi. Özbalta, kulüp yönetimine, futbolculara ve kulüp personeline tesekkür ederek siyah-beyazli taraftarlar için su mesaji yayimladi:

"Büyük Altay’in büyük taraftarina; Göreve geldigim günden itibaren desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her müsabakada arkamizdaki en büyük güç olarak varligini hissettigimiz, Göztepe müsabakasiyla baslayan son olarak Yeni Malatya maçinda tribüne çagirip bagrina basan, çocuklarinin isimlerini ’Altay’ koyacak kadar kulübün gerçek sahipleri; Hissettirdiginiz her sey için çok tesekkür ederim. Hakkinizi helal edin. Bu büyük camianin sezon sonunda hedeflerine ulasacagini umut ediyorum ve basaracagina inaniyorum."

Kaynak: İHA