Play Off'a Adini Yazdiran Turgutlu Belediyespor'da Yogun Hafta

Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi ayni hafta içerisinde Urla Belediyesi ve Rize Belediyesi ile karsi karsiya gelecek. Turgutlu Belediyespor Urla Belediyesi ile 23 Mart Çarsamba günü, Rize Belediyesi ile de 26 Mart Cumartesi günü mücadele edecek.

Tarsus Belediyesi ile oynadigi karsilasmayi 58-75 kazanan ve sezonun bitimine 4 hafta kala play off’u garantileyen Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, bu hafta iki maça çikacak. Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, haftanin ilk maçini Urla Belediyesi ile oynayacak. Turgutlu Belediyespor ekibi ardindan Rize Belediyesinin evine konuk olacak.

Turgutlu Belediyespor - Urla Belediyesi karsilasmasi 23 Mart Çarsamba günü 14.30’da Yildirim Beyazit Spor Salonu’nda oynanacak. Turgutlu Belediyespor- Rize Belediyesi mücadelesi ise 26 Mart Cumartesi günü saat 13.00’da Rize Yenisehir Spor Salonu’nda yasanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi Basantrenörü Gökhan Asici, “Ilk kez mücadele ettigimiz TKBL’de basari hikayesi yazdik. Sezonun bitimine 4 hafta kala play off’u garantileyerek çok önemli bir basari elde ettik. Simdi bu motivasyonla, güçle Urla Belediyesi ve Rize Belediyesi maçlarina çikacagiz. Her iki mücadelemizi de kazanarak play off’u hak ettigimizi bir kez daha gösterecegimize inaniyoruz. Her maçimizda taraftarlarimizin destegi bizim için çok önemli oldu. Urla Belediyesi ile oynayacagimiz müsabakaya tüm taraftarlarimizi takimimiza destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA