Bartin Üniversitesi Erkek Voleybol Takimi 1. Lig Sampiyonu Oldu

Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu (TÜSF) tarafindan Bartin’da düzenlenen Üniversiteler Voleybol 1. Lig müsabakalarinda Bartin Üniversitesi Erkek Voleybol Takimi sampiyon oldu.

Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu (TÜSF) tarafindan organize edilen Türkiye Üniversiteler Voleybol 1. Lig müsabakalari Bartin Üniversitesinin ev sahipliginde devam ediyor. 5 farkli üniversiteden sporcularin yer aldigi karsilasmalarda, üstün bir performans sergileyen Bartin Üniversitesi Erkek Voleybol Takimi birinci oldu. Tekirdag Namik Kemal Üniversitesi ile karsilasan Bartin Üniversitesi 3-2’lik sonuçla sampiyonluk kupasini kaldirdi. Böylece Bartin Üniversitesi Süper Lige Yükselme yolunda son grup müsabakalarina katilmaya hak kazandi.

Müsabakanin ardindan düzenlenen törende Tekirdag Namik Kemal Üniversitesi Erkek Voleybol Takimina TÜSF Bartin Il Gözlemcisi Ibrahim Kabadayi tarafindan ikincilik kupasi ve madalyalari verildi.

Bartin Üniversitesi Erkek Voleybol Takimi ise birincilik kupasini ve madalyalarini Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun’un elinden aldi.

Rektör Uzun, burada yaptigi konusmada her iki takimin oyuncularini da tebrik ederek Türk Sporunun sadece bugünü degil yarini için de umutlu olduklarini ifade etti.

Organizasyonun düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür eden Rektör Uzun, “Bartin Üniversitesi olarak gelecegin sporcularini yetistirmeye devam ediyoruz. Birçok spor dalina ait salonlarin uluslararasi standartlara uygun olarak insa edildigi fakültemizde, egitim-ögretim faaliyetlerimizin yani sira önemli organizasyonlara da ev sahipligi yapiyoruz. Inaniyorum ki egitim kalitesi ve nitelikli ögrenim alanlariyla milli sporcularin tercihi olan Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, önümüzdeki dönemlerde de Türk Sporuna deger katmaya devam edecektir. Bu düsüncelerle Türkiye Üniversiteler Voleybol 1. Lig müsabakalarinin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA