A Milli Takim Portekiz Maçi Hazirliklarini Devam Ettirdi

A Millî Takim, 2022 FIFA Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri play-off yari final maçinda karsilasacagi Portekiz maçi hazirliklarini bugün So Miguel Stadyumu’nda basina kapali olarak yaptigi antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetiminde, zaman zaman yagan yagmur altinda yapilan idmana, dünkü antrenmanda yer almayan Merih Demiral ve Serdar Aziz de katildi.

Tam kadro olan ay-yildizlilar, isinma hareketlerinin ardindan 5’e 2 pas ve çift kaleli taktik çalisma yapti.

Millilerin bugünkü antrenmanini TFF Baskani Nihat Özdemir, Baskan Vekilleri Servet Yardimci, Yilmaz Büyükaydin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Altintop, Ismail Erdem, Hasan Akincioglu, Genel Sekreter Kadir Kardas ve Aytemiz Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu da statta takip etti. Millî Takimimiza ev sahipligi yapan Gondomar SC Baskani lvaro Cerqueira, idmanin bitiminde TFF Baskani Nihat Özdemir’e forma hediye etti.

Kirmizi-beyazlilar, yarin yapacagi çift antrenmanla Portekiz maçinin hazirliklarini tamamlayacak. Ilk antrenman TSI 15.00’te basina kapali olarak So Miguel Stadyumu’nda, ikinci idman ise TSI 21.30’da karsilasmanin oynanacagi Drago Stadyumu’nda yapilacak. Bu çalismanin ilk 15 dakikasi medyaya açik olacak.

Kaynak: İHA