Yusuf Yazici Açiklamasi 'Portekiz'e Odaklandik'

A Milli Takim’in CSKA Moskova’da forma giyen yildizi Yusuf Yazici, Portekiz’deki ilk antrenman öncesinde konustu. Portekiz’e odaklandiklarini ve galip gelmek istediklerini söyleyen Yusuf, Dünya Kupasi’na kalarak Türk milletini sevindirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Dünya Kupasi Play-Off Yari Final mücadelesinde Portekiz ile deplasmanda karsi karsiya gelecek olan A Milli Takim, bugün Portekiz’de ilk antrenmanini yaparken, CSKA Moskova formasi giyen yildiz futbolcu Yusuf Yazici, antrenman öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Milli takima odaklanmak gerektigini ifade ederek sözlerine baslayan Yazici, “Artik CSKA Moskova’yi konusmayalim, odaklanacagimiz tek konu Portekiz. Takimdaki bütün oyuncular çok formda. Umarim kalitemizi de bu potansiyelimizi de sahaya yansitiriz" dedi.

Portekiz’in özel oyunculara sahip oldugunu da söyleyen basarili oyuncu, "Portekiz ekol bir milli takim. Onlara saygimiz çok fazla ama biz de Türkiye’yiz ve elimizden geleni en iyi sekilde sahaya yansitmak istiyoruz. Kendi potansiyelimizi sahaya yansitirsak gerisi kendiliginden gelecektir diye düsünüyorum" açiklamasinda bulundu.

"Halkimizi sevindirmek istiyoruz"

Kagit üzerinde favori göründügün zaman bunun ters tepebildigini ve Portekiz’in baski altinda kalabilecegini de söyleyen Yusuf Yazici, "Bazen böyle kagit üzerinde güçlü oldugun zaman, bazi maçlarda tökezleyebiliyorsun" dedi.

Dünya Kupasi’na odaklandiklarini da söyleyen Yusuf, “Dünya Kupasi’na katilma ihtiyacimiz var. Avrupa Sampiyonasi’nda istedigimizi yapamadik. Kötü bir turnuva geçti bizim için ve halkimizi üzdük. Umarim en iyi sekilde oynariz ve milletimizi sevindiririz" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA