Istanbul'daki Dev Kickboks Galasi Içen Nefesler Tutuldu

Merkezi Avusturya’nin baskenti Viyana’da bulunan Vendatta Organizasyon’un 26 Mart Cumartesi gecesi Istanbul Sinan Erdem Kompleksinde düzenleyecegi dev Kickboks galasi için nefesler tutuldu. Dünya sampiyonu Vahit Ipek olmak üzere dünyanin dört bir yanindan çok sayida star isim karsilasmalarda kiran kirana mücadeleler vermeye hazirlaniyor.

Kuruldugu günden beri dünya çapinda dev dövüs galalarina imza atan Vendetta Organizasyon, Avrupa ve dünyada düzenledigi dev Kickboks ve MMA organizasyonlari ile dikkatleri üzerine çekiyor. 26 Mart gecesi Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçeklestirecegi dev galaya ise yine dünyanin dört bir yanindan sampiyon sporcular katilarak dise dis mücadeleler verecek. Ingiltere’de bulunan Hunter Fight London kulübüyle birlikte düzenlenecek olan dev kickboks galasinda çok sayida Iranli sporcu milli bayramlari olan Nevruz’u da kutlayacaklar. Galada ayrica dünyaca taninmis DJ ve sanatçilar; Sasy ve Baby Brown gibi dev isimler de sahne alacak.

Bülent Saglam: "Hedefimiz ülkemizi dünyaya tanitmak"

Vendetta markasinin sahibi ve CEO’su Bülent Saglam, organizatör Ibrahim Dagdeviren ile birlikte düzenledikleri bu muhtesem galaya dünyanin dört bir yanindan sporcu ve sanatçilarin katilacagini vurgulayarak, “Vendetta dünya sampiyonumuz Vahit Ipek, muhtesem bir antrenman kampi geçirdi ve su an bomba gibi. Cumartesi yapacagi karsilasmayi kazanacagina olan inancimiz tamdir. Yine basarili gençlerimizden M. Berat Altintop’ta formunun zirvesinde kendisinden galibiyet bekliyoruz. Ayrica dünyanin en iyi dövüsçüleri arasinda yer alan Dagistanli Jamal Yusupov’da galamizda eldiven giyecek sporcular arasinda yer aliyor. Yine dünyanin en iyileri arasinda yer alan sampiyonlardan Muhammed Ghaedibardeh, Mohammed Habibpoor ve Masoud Mineaive ringelerde olacak. Böylesine önemli sampiyonlarin ülkemizde ringlere çikarabilmek bizim için büyük bir gururdur” seklinde konustu.

Vendatta basin danismani Vedat Alyaz ise üç ülke tarafindan naklen yayinlanacak olan bu önemli dövüs galasinin kaçirilmayacak büyük bir firsat oldugunu ve Istanbullulari dünya starlarini izlemeleri için etkinlige davet etti.

Kaynak: İHA