Halil Ibrahim Önal Açiklamasi 'Ligi En Iyi Yerde Bitirmek Istiyoruz'

GZT Giresunspor Kulüp Basin Sözcüsü Halil Ibrahim Önal, Antalyaspor deplasmaninda 3 maçlik galibiyet serileri sona erdigi için üzgün olduklarini belirterek amaçlarinin ligi en iyi yerde bitirmek oldugunu söyledi.

Halil Ibrahim Önal, yaptigi açiklamada, “Göztepe, Çaykur Rizespor ve Gaziantep Futbol Kulübü maçlarinda elde ettigimiz 9 puana Antalyaspor deplasmaninda 3 puan daha eklemek istiyorduk ancak olmadi. Maçin henüz basinda duran bir toptan yedigimiz golle maglup duruma düstük. Ilk yarinin son bölümlerinde beraberligi yakalayacak firsatlari bulduk fakat bunlari degerlendiremedik. Ikinci yarida maçi çevirebilmek için aldigimiz riskler sonucunda sahadan 4-1 maglup ayrildik. Antalya’dan puansiz döndügümüz için üzgünüz” dedi.

Lige verilen arayi iyi degerlendirmek istediklerini ifade eden Önal, “Antalyaspor maçindan sonra oyuncularimiza 3 gün izin verdik. Süper Lig’in 31. Haftasinda 2 Nisan Cumartesi günü sahamizda Demir Grup Sivasspor ile oynayacagimiz maçin hazirliklarina Persembe günü baslayacagiz. Arayi iyi degerlendirip Sivasspor maçiyla birlikte yeni bir çikis baslatmak istiyoruz” diye konustu.

Kalan 8 maç hakkinda da görüslerini açiklayan Önal, “Ligin bitmesine 8 hafta kaldi. Giresunspor olarak bu 8 maçta toplayabilecegimiz maksimum puanlari toplayip ligi en iyi noktada tamamlamak istiyoruz. 44 sene sonra mücadele ettigimiz Süper Lig’de kalici olmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA