Göztepe Baskani Mehmet Sepil Istifa Etti

Göztepe Baskani Mehmet Sepil, Göztepe Spor Kulübü Baskanlik görevi ve yönetim kurulu baskanligi görevinden istifa ettigini açikladi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de sok bir gelisme yasandi. Göztepe Baskani Mehmet Sepil, yazili bir açiklama yaparak istifa ettigini duyurdu. Sepil, açiklamasinda su ifadelere yer verdi: “8 yildir büyük bir onurla yürüttügüm Göztepe Spor Kulübü Baskanlik görevimden ve yönetim kurulu baskanligi görevimden bugün itibariyla istifa ettim. Göztepe Spor Kulübü’nün sorumluluklarini devralacak yeni bir yönetim olusmasinda tek önceligim ve hassasiyetim kulübümüzü yeni bir heyecanla su an bulundugu konumdan daha iyi noktalara getirebilecek olmasidir.”

Süper Lig hasretine son verdi, tesisler kazandirdi

Mehmet Sepil, Göztepe Spor Kulübü’nü 6 Haziran 2014 tarihinde kulübün eski sahibi Hüseyin Altinbas’tan devralmisti. Sari-kirmizili kulübü, 2. Lig’deyken devralan Sepil, ilk sezonunda sampiyonluk yasayarak 1. Lig’e çikmisti. Yaklasik 2 sezon 1. Lig’de mücadele eden Göztepe, Mehmet Sepil baskanliginda 2017-2018 sezonunda 13 yillik Süper Lig özlemine son vermisti.

Sepil, tesis olarak da Göztepe’ye önemli katkilar verdi. Urla ilçesinde bulunan Adnan Süvari Tesisleri’ni kulübe kazandiran Sepil, 2020 yilinin baslarinda ise Gürsel Aksel Stadyumu’nun açilisiyla Göztepe’nin uzun yillardir yasadigi stadyum hasretine son vermisti.

Kaynak: İHA