Baskan Bozdogan Açiklamasi 'Tarsus'ta Yildizlar Yetisecek'

İçel’in Tarsus ilçe Belediye Baskani Haluk Bozdogan, Tarsus Idman Yurdu ve Tarsus’ta faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Baskan Bozdogan etkinlikte, amatör spor kulüplerine ve Tarsus Idman Yurdu’na gerekli destegin verilmesi, alt yapinin güçlendirilmesi, amatör spor kulüplerinin basarili sporcular yetistirmesi konularina degindi. Tarsus’ta spora ve sporcuya verilen önemi aktaran Bozdogan, "Aslinda herkesin bildigi üzere önemli olan degisimdir. Ve bahsettigimiz degisim, insanin kendisinde baslayacak. Kendimizde bir degisim oldugu zaman zaten her seyin degistigini görürsünüz. Yakin çevrede degisir, etrafimizdaki herkeste degismeye baslar. Bu yüzden sporda Tarsus modeli en önem verdigimiz alandir. Burada Tarsus’un sporuna gerçekten inanilmaz katkilari olan arkadaslar var. Bizler ve sizler Tarsus modelini olusturarak , bu konuda çalismalar yaparak ilerleyebilir, daha büyük basarilar elde edebiliriz" dedi.

El ele vererek basariya gidisati hizlandiracaklarini belirten Bozdogan, "Sagduyu ile ortak akilla hepimizin fikri ile ortaya çikacak olan bu model Tarsus’u basariya götürecektir. Sizlerden israrla tek bir istegim var. Birlikte hareket edelim, birlikte bu plani olusturalim, birlikte bu raporu degerlendirelim, düsüncelerimizi ortaya koyalim. Basari mutlaktir ama öncelikle o basariya inanmak gerekiyor. Ben bu konuda inancimi hiçbir zaman yitirmedim. Elimizi tasin altina koyacagiz. Gücümüzün yettigi kadar çabalayacagiz. Spor mutlu toplumun temelidir aslinda. Spor yapan insan saglikli olur. Mutlulugun temeli de sagliktan geçer saglikli bir toplum yetistirmemiz lazim o yüzden sizlere büyük görevler düsüyor. Tarsus’ta yildizlar yetisecek" diye konustu.

Tarsus Idman Yurdu Kulüp Baskani Ali Ilk ise hedeflerinin alt yapi oldugunu deginerek, "Altyapiya önem vermeyen hiçbir kulüp basarili olamaz. Bugün de degerli belediye baskanima rica ettik kendisi kosarak, severek gelirim dedi.

Tarsus’ta futbola ve amatör spor kulüplerine büyük katkilari olan degerli belediye baskanima tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA