Anadolu Efes'ten 'Dünya Su Günü' Farkindalik Projesi

Anadolu Efes, THY Euroleague’in 30. haftasinda sahasinda karsilasacagi Real Madrid müsabakasina Dünya Su Günü olmasi sebebiyle ‘Dünya Su Günü Formasi’ ile çikacak. Lacivert-beyazlilar, bu forma ile temiz su kaynaklarinin önemine ve su kaynaklarinin korunmasina vurgu yapacak.

Hayata geçirdigi kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile spor dünyasina öncülük eden Anadolu Efes Spor Kulübü, enerji ve su kaynaklarinin akilli ve verimli kullanildigi bir dünya için çözümler sunan lider pompa üreticisi Wilo Türkiye ile 22 Mart Dünya Su Günü’nde bir farkindalik projesine imza atacak. Kapali gise oynanacak olan Real Madrid mücadelesinde Anadolu Efes oyunculari, sahaya “Dünya Su Günü Formasi” ile çikacak.

Bu forma sayesinde Anadolu Efes Spor Kulübü, içilebilir temiz su kaynaklarinin önemine ve hayatin akisinin devam etmesi için su kaynaklarinin korunmasina dikkat çekecek.

Ayrica karsilasmada, su tasarrufunun önemine dair bilgiler basketbolseverlerle paylasilirken, gerçeklestirilecek etkinliklerde ise taraftarlara ‘Dünya Su Günü Formasi’ hediye edilecek.

Kaynak: İHA