A Milli Takim, Portekiz Maçi Hazirliklarina Basladi

Dünya Kupasi Play-Off Yari Finali’nde Portekiz ile deplasmanda karsilasacak olan A Milli Futbol Takimi, bu ülkede yaptigi antrenmanla hazirliklarina basladi. Antrenmanin ardindan, idman sahasini millilere açan Gondomar SC Baskani Alvaro Cerqueira, Hamit Altintop ve Teknik Direktör Stefan Kuntz’a hediye verdi.

Dünya Kupasi Play-Off Yari Finali’nde Portekiz ile deplasmanda karsilasacak olan A Milli Takim, ayaginin tozuyla çalismalarina basladi.

Ögle saatlerinde Porto’ya gelerek kamp yapacagi otele yerlesen milliler, TSI 20.00’de basina açik olarak ilk antrenmanini gerçeklestirdi. Çalismaya hafif sakatliklari bulunan Merih Demiral ve Serdar Aziz katilmazken, bu 2 futbolcu takimin kamp yaptigi otelde bireysel idman yapti. Isinma hareketleriyle baslayan antrenman ardindan düz kosuyla devam etti. Futbolcular 2 gruba ayrilirken, dün takimlariyla maça çikan oyuncular, kosunun ardindan idmani tamamladi. Diger ekip ise dar alanda pas çalismasi yaptiktan sonra hücum organizasyonlari gerçeklestirdi. Portekiz’de yapilan ilk antrenmani TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takim Sorumlusu Hamit Altintop’un yani sira Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Akin ve Ismail Erdem de takip etti.

Çalismanin ardindan Gondomar SC’nin Baskani Alvaro Cerqueira, Hamit Altintop ve Teknik Direktör Stefan Kuntz’a saat hediye etti. Kuntz ve Altintop da Gomdomar Baskani Cerqueira’ya imzali A Milli Takim formalari verdi. Portekiz maçi hazirliklarina yarin devam edecek olan milliler, basina kapali çalisacak.

Kaynak: İHA